Efektīvs veids kā uzlabot savu rokrakstu – ātri, vienkārši un galvenais efektīvi!

Ja tu esi no tiem cilvēkiem, kas raksta kā “vista ar kāju”, tad ieskaties – mums ir risinājums, kas tikai minūtes laikā vērā ņemami uzlabos tavu rokrakstu!

Nespēja salasīt savu vai kāda cita rokrakstu nenozīmē, ka tev ir grūtības ar lasīšanu, bet gan, ka tam cilvēkam, kas to ir rakstījis, ir grūtības ar glītrakstīšanu. Nesalasāms rokraksts ir 21.gs. datorizētās dzīves radītā problēma, kurai punktu pielikt patiesībā nemaz nav tik grūti – viss noslēpums ir rakstīšanas tehnikā, kuru mēs piedāvājam risināt minūtes laikā!

 

Parasti cilvēki raksta kustinot pirkstus un plaukstas locītavu, kas visvairāk ir nepieciešams sīku detaļu rakstīšanai, attiecīgi uzrakstītais teksts kļūst ķeburains, ja cilvēks raksta ātri.

Ja vēlies rakstīt gana ātri un glīti, tad kādu minūti uz papīra velc riņķīšus vai augstus vilnīšu (jebko plūstošu), un kustībā ieliec ne tikai pirkstus un plaukstas locītavu, bet visu roku no pleca locītavas. Pēc šī vingrinājuma izpildīšanas, roka automātiski tieksies pilnībā iesaistīties rakstīšanā, kas padarīs tavu rokrakstu plūstošu un plašāku.

Lasi vēl: Grafoloģija – zinātne, kas pēta rokraksta un rakstura saikni. Ko tavs rokraksts vēsta par tevi?

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment